Podjetje Etrad3 d.o.o. je na slovenskem trgu aktivno že od leta 2014. S prisotnostjo na Gorenjskem (Lesce) smo povezani s celo Slovenijo ter v prihodnosti stremimo k širjenju podjetja v tujino. Na trgu se pozicioniramo kot stabilen, kvaliteten in dolgoročen partner.
 
Naša glavna dejavnost je bila prodaja električne energije za našega partnerja E3 d.o.o.. Zaradi gospodarske situacije na trgu električne energije in zemeljskega plina ter regulirane cene za eno leto smo bili primorani zamrzniti in posledično prekiniti sodelovanje s poslovnima partnerjema E3 d.o.o. in Plinarno Maribor d.o.o.. Tako smo prilagodili prodajo in pričeli sodelovati z novimi poslovnimi partnerji.

Uspešno sodelujemo z družbo A1 Slovenija, telekomunikacijske storitve, d. d. že peto leto. Naši prodajni zastopniki za družbo A1 d.d. stranki želijo zagotoviti vse najsodobnejše komunikacijske in informacijske storitve tako na mobilnem delu kot tudi na fiksnih storitvah, ki jih nudi družba A1 d.d. (internet, televizija, telefon).

Konec leta 2022 smo pričeli sodelovanje s poslovnim partnerjem Resalta d.o.o.. Z Resalto sodelujemo na področju prodaje sončnih elektrarn, pri čemer pred tem pripravimo Elaborat ekonomske upravičenosti za podjetja. 

V letu 2023 pa smo s sodelovanjem pričeli z družbo Ebalance d.o.o., kjer ponujamo sončne elektrarne in baterijske zalogovnike za manjše objekte, pri katerih sončna elektrarna doseže 34 kWp oz. izjemoma do 100 kWp, predvsem namenjeno hišam in fizičnim osebam.

  • Hitra odzivnost.
  • Vedno na razpolago, za strokovni nasvet in pomoč.
  • Vedno zadovoljna stranka.
  • Vedno konkurenčni.
  • Letna rast portfelja strank.
  • Širitev v tujino EU, HR, SRB.
  • Strokovni, uspešni in zadovoljni sodelavci.

Odgovornost in sodelovanje 
Svoje delo opravljamo s polno odgovornostjo in v duhu konstruktivnega medsebojnega sodelovanja. 

Poštenje in zaupanje 
Drug z drugim smo pošteni in si zaupamo. Poštenje in zaupanje sta tudi osnova naših odnosov s poslovnimi partnerji in strankami. 

Spoštljivost in strpnost 
Spoštljivi in strpni smo do drugačnih in do sebi enakih, drug do drugega ter do partnerjev in strank. 

Odkritost in resnicoljubnost 
Smo odkriti, nikoli ne govorimo neresnic. Stojimo za svojimi besedami, te nas obvezujejo.
 
Ugled in uspeh podjetja
Ne sodelujemo pri poslih, ki bi lahko okrnili ugled, zmanjšali dobičkonosnost podjetja ali jo izpostavili kakršnimkoli drugim tveganjem. 

Skrbnost in strokovnost 
Na vseh področjih delovanja stremimo k odličnosti, zato svoje delo opravljamo strokovno in z največjo mero profesionalne skrbnosti.

Za nas je najbolj pomembno, da se stranka v celotnem postopku prodaje in v času sodelovanja z nami počuti varno in zadovoljno, da ustvari prihranek pri storitvah, ki jih ponujamo in da ima zagotovljeno ustrezno podporo. 
 

 

Skozi leta poslovanja družbe Etrad3 d.o.o. smo uspešno pridobili preko 115.000 strank. S strankami smo podpisali preko 500.000 pogodb. 

Navedeni rezultat smo dosegli s pravilnim načrtovanjem, konstantnim razvojem podpore poslovanju ter pravim načinom izobraževanja svojih prodajalcev.

© 2023 Etrad3 d.o.o. | Piškotki | Pravno obvestilo | Programiranje Kabi d.o.o. | Oblikovanje arnoldvuga+ d.o.o.