Zaposlovanje

Etrad3 d.o.o je mlado, a uspešno, hitro rastoče in razvijajoče se podjetje, ki si je v času svojega poslovanja že zagotovilo dobro ime in številne zadovoljne stalne stranke.

V svoje vrste vabimo ambiciozne, inovativne in komunikativne prodajnike z vizijo in jasnim ciljem. Če radi delate z ljudmi in ste v iskanju novih zaposlitvenih možnosti, nas dobite tukaj za dodatna pojasnila. Prav tako zaposlujemo vodje, ki imajo željo po razvoju in napredku.

Zavedamo se, da so temelj uspešnega podjetja zadovoljni sodelavci, zato za svoje zaposlene organiziramo tedenske in mesečne sestanke, izobraževanja in seminarje. Na ta način poskrbimo za stalen pretok informacij in sprotno reševanje problemov, kar nam omogoča nemoteno delo na terenu in lažje delovanje v ostalih fazah poslovanja. 

Prav tako skrbimo za dobre medsebojne odnose tako s strankami kot zaposlenimi. Za slednje organiziramo prijetna in zabavna druženja na izletih in potovanjih, dodatno pa jih motiviramo z raznimi načini nagrajevanja in vedno poskrbimo za pravočasno in pravično plačilo za opravljeno delo. 

Za razgovor pošljite svoj CV na nina@etrad3.si. Po prejemu se vam bomo oglasili in vas povabili na razgovor.

© 2023 Etrad3 d.o.o. | Piškotki | Pravno obvestilo | Programiranje Kabi d.o.o. | Oblikovanje arnoldvuga+ d.o.o.